Blog

Statsdepartementet sier at forhold i Mellom-Amerika og Haiti

Hvordan Trump bygger en grensevegg som ingen kan se

President Trumps visjon om en ‘stor, vakker’ vegg langs den meksikanske grensen kan aldri bli realisert, og nesten helt sikkert ikke som en 2.000 mil fysisk struktur som spenner fra havet til sjøen. Innvandringssystemet i generasjoner framover. Mens noen handlinger har trukket seg utbredt oppmerksomhet, andre har blitt satt på plass mer stille.

canada goose trillium Administrasjonen har flyttet for å redusere antall flyktninger, akselerere canada goose dunjakke deportasjoner og si opp midlertidig opphold på mer enn en million mennesker, blant annet tiltak. På mandag, sa departementet for hjemlandssikkerhet at nesten 60.000 haitiere lovet å bli i USA etter et ødeleggende jordskjelv i 2010 eller oppnå en annen form for juridisk status. canada goose trillium

canada goose dame ‘Han bygger en virtuell vegg ved sine handlinger og retorikken hans,’ sa Kevin Appleby, migrasjonspolitisk direktør for Senter for canada goose norge nettbutikk ekte migrasjonsstudier, en ideell tenktank. canada goose dame

canada goose herre Trump administrasjon tjenestemenn sier at de bare holder lover deres forgjengere ikke og bevare amerikanske jobber. Tidligere republikanske og demokratiske myndigheter var for myke på håndhevelse, sier de, og for rosenkronte i deres syn på innvandring som en utvetydig positiv kraft. canada goose herre

canada goose victoria ‘I flere tiår har det amerikanske folket tigget og bedt om at det er et innvandringssystem som er lovlig og tjener den nasjonale interessen,’ sa generaladvokat Jeff Sessions i Austin i forrige måned. Arbeidskraft, men demografiske eksperter sier at canada goose norge forhandler det er liten sjanse for at de vil endre landets bredere rasemessige og etniske forvandling, som Trumps kritikere canada goose i norge sier er hans mål. Censusprognoser viser at USA ikke lenger vil ha et enkelt rasemessig eller etnisk flertall i midten av århundre, ifølge Pew Research Senter. canada goose victoria

canada goose Likevel, ved å opprette tøffere, forsøker det hvite hus å flytte landet tilbake mot de strengere kontrollene på innvandring på plass før 1960-tallet. Høyere administrative hindringer for utlendinger som ønsker å flytte til USA eller forbli i landet etter at de kommer ulovlig, forsøker det hvite hus canada goose

canada goose victoria parka ‘Innenfor administrasjonen er det en rekke nøkkelaktører som bare ser etter hver mulighet, hvert program.. alle administrative eller regulatoriske spillerom må de begrense oppføring til USA, sier Linda Hartke, president og administrerende direktør for den lutherske Innvandrings- og flyktningstjeneste, som gjenbosetter flyktninger. canada goose victoria parka

canada goose salg Selv når de bekjemper domstolsordrer som forsøker å stoppe deler av Trumps innvandringsagenda, møter Sessions, White House seniorrådgiver Stephen Miller og andre viktige spillere muligheter for å krympe innvandringssystemet. Miller var et hjelpemiddel til sesjoner før begge mennene ble med i administrasjonen, på mindre enn et år har deres innvandringspolitiske forskrifter flyttet fra riket til tanketankens ønskelister til vitnebestyrelsesordrer. canada goose salg

canada goose outlet I oktober sa det hvite hus i en plan ledet av Miller at den hadde gjennomført en ‘bottom up review av all innvandringspolitikk’ og funnet ‘farlige smutthull, utdaterte lover og lett utnyttet sårbarheter i vårt innvandringssystem, dagens politikk som skader vårt land og våre lokalsamfunn. ‘ canada goose outlet

canada goose jakker herre Trump har godkjent GOP lovgivning for å kutte årlig, lovlig innvandring med halvparten, og redusere antall grønne kort utstedt årlig fra ca 1 million til 500.000. Mer vekt vil bli gitt til innvandrere med jobbferdigheter, i motsetning til de med utvidet familie i USA. canada goose jakker herre

[Trumps forslag til en ‘sol’ grensevegg ser ut til å være død]

canada goose norge Presidenten reduserer antall flyktninger USA er villig til å akseptere årlig fra 110.000 til 45.000, det laveste nivået siden 1980, og bestilte gjennomføringen av et tidkrevende ‘ekstremt vetting’ -system som kan bety at antall flyktninger ryddet hvert år er mye lavere. I oktober ankom 1.242 flyktninger i USA, ned fra 9 945 i oktober 2016. canada goose norge

canada goose jakke herre Trump fjernet også et mindre program spesielt for flyktninger som flyktet fra vold i Sentral-Amerika. Pentagon, med henvisning til bekymringer om vetting, suspendert et rekrutteringsprogram som tilbyr dyktige utlendinger et raskt spor til statsborgerskap hvis de tjener i uniform. borgere og fastboende. Siden barrierer de ankomster ikke er under behandling, sa Chishti, at regjeringen måtte eliminere eller kraftig begrense nesten alle andre veier for å redusere det canada goose outlet norge årlige antallet innvandrere til 500.000. canada goose jakke herre

I tillegg Go Here https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge til denne ukaens beslutning om haitiere, nektet regjeringen tidligere denne måneden å fornye midlertidig beskyttet status, en form for foreløpig oppholdssted, for rundt canada goose norge nettbutikk 2500 nikaraguere. Statsdepartementet sier at forhold i Mellom-Amerika og Haiti som hadde blitt brukt til å rettferdiggjøre beskyttelsen for så lenge som to tiår ikke lenger nødvendiggjør en utvisning. Beslutninger canada goose jakke på mer enn 250.000 Hondurere og Salvadorere med foreløpige oppholdstillatelser er ventende.

canada goose jakke Trump slutter også utsatt handling for barndoms ankomster, eller DACA, Obama-administrasjonsprogrammet som ga arbeidstillatelse til 690 000 unge innvandrere brakt hit som barn. canada goose jakke

Arrestasjoner ved innvandring og tollhåndheving er opp mer enn 40 prosent i år, og byrået vil mer enn doble sine ansatte innen canada goose norge 2023, ifølge en føderal innkjøpsbevis utgitt denne måneden. ICE krever en betydelig økning i arbeidsplassrapporter, og har inngått mer enn to dusin avtaler med statlige og lokale myndigheter som vil hjelpe til med å arrestere og fange ubevokste beboere.

‘Hvis du er ulovlig i dette landet, og du begikk en forbrytelse ved å komme inn i dette landet, bør du være ubehagelig,’ sa Thomas Homan, toppoffisient ved ICE, til lovgivere i år. ‘Du bør se over skulderen din. Og du må være bekymret. ‘

canada goose jakke dame [Møt de unge menneskene hvis liv ble forvandlet av DACA] canada goose jakke dame

Presidenten og hans assistenter har presset frem til tross for et skrik fra advokater og demokratiske lovgivere, som i stater som California og Illinois har gitt politiet og offentlige tjenestemenn instruksjon om å unngå samarbeid med ICE. Trump-administrasjonen har truet med å fjerne slike ‘helligdom’ jurisdiksjoner av føderal finansiering i en eskalerende rettslig avstand.

Men selv om noen av Trumps mest ivrige støttespillere ser på å dempe innvandringen som en måte canada goose importør norge å slå tilbake USAs raske rasemessige og etniske transformasjon, sa Frey det er et urealistisk mål. befolkning, på grunn av høyere fødselsrat i ikke-hvite befolkninger. Og i canada goose billig 2026 forventes antall hvite å begynne å falle i absolutte tall, sa han, da dødsfall overstiger fødsel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *